Inici de ronda

Després d’unes llargues i merescudes vacances,

tornem amb les piles ben carregades!

Dia de retrobaments, d’emocions, de records… Ahir iniciàrem amb força i noves il·lusions la ronda solar 2018-2019.

Immersos en el gran circ del Grup Scout Gaia vos férem partícips de les diferents actuacions i coneguérem els treballadors i la seua funció en el circ. Finalment, amb un gran truc de màgia descobrírem a quina secció pertanyerà cada scouter durant esta ronda.

 

Com tots els anys, farem moltes activitats per als vostres fills i filles: tallers, jocs, excursions, acampades… Tot d’una manera lúdica i divertida, formant-los per a ser millors persones mentre aprenen valors com la responsabilitat, el diàleg, l’honestedat, el respecte als altres i a la natura o el companyerisme.

Vos esperem a tots cada dissabte de 16.00 a 18.00h en el Museu de la Rajoleria de Paiporta

 


 

Tras unas largas y merecidas vacaciones,

¡volvemos con las pilas bien cargadas!

Día de reencuentros, de emociones, de recuerdos… Ayer iniciamos con fuerza y nuevas ilusiones la ronda solar 2018-2019.

Inmersos en el gran circo del Grupo Scout Gaia os hicimos participes de las diferentes actuaciones i conocimos a los trabajadores y su función en el circo. Finalmente, con un gran truco de magia descubrimos a que sección pertenecerá cada scouter durante esta ronda.

Como todos los años, haremos muchas actividades para vuestros hijos e hijas: talleres, juegos, excursiones, acampadas… Todo de una manera lúdica y divertida, formándolos para ser mejores personas mientras aprenden valores como la responsabilidad, el diálogo, la honestidad, el respeto por los demás i a la naturaleza o el compañerismo.

Os esperamos a todos cada sábado de 16:00 a 18:00h en el Museo de la Rajoleria de Paiporta